• Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Χτίζοντας μια αυτοκρατορία στο taekwondo


Για μια ακόμη φορά οι αθλητές αυτής της χώρας μας έκαναν περήφανους και σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία. Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ρίμινι της Ιταλίας η Εθνική μας

κατέκτησε την δεύτερη θέση και οι αθλητές μας γύρισαν πίσω με κύπελλα και πολλά μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα η ελληνική αποστολή με 125 αθλητές στο δυναμικό της, κέρδισε 98 μετάλλια, μεταξύ άλλων 25 χρυσά, 24 ασημένια και 49 χάλκινα, ενώ πήρε και άλλες διακρίσεις. Μπροστά της μόνο η Ρωσία που είχε και περισσότερους αθλητές στο δυναμικό της και κέρδισε 122 μετάλλια, ενώ στην τρίτη θέση αφήσαμε την Ουκρανία με 79 μετάλλια. Οι Έλληνες αθλητές άφησαν το στίγμα τους με τα πανηγύρια και το πάθος τους. Αυτή η συμμετοχή είχε τις περισσότερες συμμετοχές κάτι το οποίο σημαίνει πως το άθλημα ανεβαίνει επίπεδο και σίγουρα υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι εκτός από τις αγκαλιές των συγγενών να τους αγκαλιάσει και οι κοινωνία και ο κόσμος γιατί δουλεύουνε πολύ σκληρά για να πετύχουνε διακρίσεις για τη χώρα μας. Μέσα από την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα αποφασίστηκε να διοργανώσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo itf ανδρών-γυναικών, εφήβων - νεανίδων και Βετεράνων για το 2021 που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Αθήνα.

ΥΓ: Να πούμε ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο στους αθλητές τους προπονητές, την ομοσπονδία, τις οικογένειες των αθλητών που τους στηρίζουν και όλους όσους βοήθησαν να ανέβει η Ελλάδα ακόμα μια φορά ψηλά εκεί όπου είναι η θέση της.

Οι φωτογραφίες δεν μας ανήκουν, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα σε αυτές

#Ελλάδα #Πανευρωπαϊκό #taekwondo #Εθνικήομάδα #πρωταθλητισμός #πρωταθλητής #Ευρώπη #πολεμικέςτέχνες

0 σχόλια