• Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Με την ψυχή πηγαίνεις ψηλά


Ο Στέλιος Μαλακόπουλος ζει το όνειρο του καθώς εκπροσώπησε τον ελληνικό στίβο στο πόντιουμ των νικητών του 9th Sharjah International Open Athletics Meeting 2019 που φιλοξενείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο αθλητής από τη Θεσσαλονίκη, έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος, αφού προσγειώθηκε στα 6 μέτρα και 80 εκατοστά, καταρρίπτοντας το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ που ήταν 6.67 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, καθώς υπενθυμίζεται πως ο νικητής βγαίνει μέσω point system. Ο νεαρός πρωταθλητής επίσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. με επίδοση 24.64. στην κατηγορία Τ62 που αγωνίζεται (που αφορά τον ακρωτηριασμό των άκρων). Ο νεαρός πρωταθλητής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκορ στα 100μ με επίδοση 12.73 (-1,7) σε σχέση με το προηγούμενο, επίσης δικό του πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Στέλιος μετά από ένα τροχαίο που είχε έχασε τα άκρα από τα δύο του πόδια. Όμως αυτό ήταν που τον έκανε να βάλει ένα στόχο και ένα όνειρο. Ο ίδιος είναι χαμογελαστός και ευγενικός, και με την βοήθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της χορηγών, μπορεί να αγωνίζεται και να υλοποιεί όσα έχει βάλει στο μυαλό του. Ένα απόφθεγμα που τον χαρακτηρίζει ίσως, να είναι το "επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Ο ίδιος με το σθένος που έχει και την στήριξη των αγαπημένων του μπορεί να κάνει τους Έλληνες περήφανους.

Για να βλέπετε περισσότερα νέα από τον αθλητή που υψώνει παντού το ανάστημα του ελληνισμού, κάντε like στη σελίδα του. https://www.facebook.com/SMalakopoulos/?ref=br_rs

#ΣτέλιοςΜαλακόπουλος #Μήκος #Στίβος #Αθλητής #Ελλάδα

0 σχόλια