• Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Θα τους «βουλιάξει» όλους η Εθνική μας


Η Εθνική ομάδα πόλο έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο αλλά και τί μπορεί να πετύχει όταν βρίσκεται σε καλή μέρα. Με τέτοιες ομάδες που ακόμα δεν έχουν την δυνατότητα να σταθούν απέναντι στην δική μας ομάδα πόλο, μπορείς να δημιουργήσεις και να δοκιμάσεις τα πλάνα σου. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος έχει πολύ υπομονή και θέλει ακόμα και σε εύκολα παιχνίδια την συγκέντρωση ώστε να μην μπορεί να δοθεί καμία ελπίδα στον αντίπαλο. Έτσι, μετά τις νίκες με Ισπανία και Ολλανδία ακολούθησε χθες η συντριβή της Ουκρανίας με (25-2) στα πλαίσια του Β΄ όμιλο της προκριματικής φάσης του Europa Cup (κριτήριο πρόκρισης για το World League) της υδατοσφαίρισης. Η Ελλάδα με στόχο να παίξει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και με 9 βαθμούς απολαμβάνει την πρωτιά στον όμιλο και με το απίστευτο συνολικό σκορ 46-16.

Επόμενος αγώνας της Εθνικής ομάδας, κόντρα στην Ισπανία στις 29 Ιανουαρίου.

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 4-1, 6-0, 8-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Γκιουβέτσης 2, Φουντούλης 3, Νικολαϊδης 3, Δερβίσης, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 4, Κάκαρης 2, Γούνας 3, Πρέκας 3, Γαρδίκας 1, Γαλανόπουλος.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Ολεξάντρ Γέφτουσοκ): Νικόλσκι, Γεβστράτοβ, Μεμετίεβ, Ράτκοβ 1, Νταντιούρα, Γερμάκοβ, Γκρίσχουκ, Ντζούρα, Βοϊτένκο 1, Γκουζάκοβ, Κέτσεντζι, Μπάμπσκι.

Οι φωτογραφίες δεν μας ανήκουν, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα σε αυτές

#υδατοσφαίριση #πόλο #Εθνικήομάδαπόλο #Ελλάδα #waterpolo #Ουκρανία

0 σχόλια