• Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Milan & Chelsea εναντίον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ


Οι ελληνικές ομάδες έχουν να γράψουν ιστορία και δεν είναι η πρώτη φορά που είναι έτοιμες να το κάνουν. Ο Ολυμπιακός με την εμπειρία του στην Ευρώπη και τις μεγάλες νίκες που έχει πετύχει στο Champios league μπορεί να πετύχει ακόμα μια περνώντας στην επόμενη φάση. Ο ΠΑΟΚ ο πιο έμπειρος από όλες τις ελληνικές ομάδες στο Europa League έχει καταφέρει πολλά πράγματα και με το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται τώρα, μπορεί να γράψει και αυτός ιστορία πηγαίνοντας στους 32 της Ευρώπης. Η Ελλάδα έχει σίγουρα δυο εκπροσώπους στο Europa League που μπορούν να καταφέρουν πράγματα και γιατί όχι, να φτάσουν στους 8 της διοργάνωσης. Οι δυο ελληνικές ομάδες κάνουν βήματα προς το καλύτερο και διαθέτουν τους παίχτες για να γράψουν ιστορία. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει από το εμπόδιο της Τσέλσι και ο Ολυμπιακός από την Μίλαν. Αυτά είναι τα μεγαθήρια στους ομίλους των δύο, αλλά με συγκέντρωση και καλά παιχνίδια θα περάσουν στην επόμενη φάση είτε από την πρώτη είτε από τη δεύτερη θέση. Το παζλ συμπληρώνουν για τον ΠΑΟΚ η Μπάτε Μπορίσοφ που είναι εδώ και 12 συνεχόμενα χρόνια μοναδική πρωταθλήτρια και κυπελλούχος της Λευκορωσίας με εμπειρίες στην Ευρώπη, και η αδύναμη Βίντεοτον που πριν λίγες μέρες αποκλείστηκε από την ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει εκτός από την Μίλαν, την Ρεαλ Μπέτις που είναι από την Ισπανία και είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και η νεοφώτιστη Ντούντελαντζ από το Λουξεμβούργο που κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου στο Λουξεμβούργο που προκρίθηκε στη φάση των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με μια πρώτη ματιά χωρίς να δούμε τις ομάδες να αγωνίζονται για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, ελάχιστα πιο δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός.

Πρόγραμμα Ολυμπιακού:

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου: Ολυμπιακός - Μπέτις (22:00)

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου Μίλαν - Ολυμπιακός (19:55)

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός (19:55)

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου Ολυμπιακός - Ντούντελανζ (22:00)

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου Μπέτις - Ολυμπιακός (19:55)

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου Ολυμπιακός - Μίλαν (22:00)

Πρόγραμμα ΠΑΟΚ:

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ΠΑΟΚ - Τσέλσι (19:55) Πέμπτη 4 Οκτωβρίου Μπάτε Μπορίσοφ - ΠΑΟΚ (22:00) Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ΠΑΟΚ - Βίντι (22:00) Πέμπτη 8 Νοεμβρίου Βίντι - ΠΑΟΚ (19:55) Πέμπτη 29 Νοεμβρίου Τσέλσι - ΠΑΟΚ (22:00) Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ΠΑΟΚ - Μπάτε Μπορίσοφ (19:55)

#ΠΑΟΚ #Ολυμπιακός #Μίλαν #Τσέλσι #Chelsea #Milan #κλήρωση #Europaleague #ΡεάλΜπέτις #ΜπάτεΜπορίσοφ #Βίντεοτον #Ντούντελαντζ #πρόγραμμαελληνικώνομάδων

0 σχόλια