• Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

"Παντρειά" στο γήπεδο


Πολλές γυναίκες επειδή τα έχουν "μπλέξει" με κάποιον "άρρωστο" οπαδό ομάδας, αιφνιδιάζονται από προτάσεις γάμου είτε στον αγωνιστικό χώρο, είτε στις κερκίδες του γηπέδου. Έτσι κι'αλλιώς μια τέτοια κίνηση είναι ιδιαίτερη, πόσο μάλλον όταν σε βλέπει τόσος κόσμος. Εκείνες ευτυχώς είπανε το πολυπόθητο "ΝΑΙ" για το οποίο ο φουκαράς ίσως και να το σκεφτόταν μέρες για το πως θα γίνει όλο αυτό, αλλά οι θετικές απαντήσεις τους καθησύχασαν. Ένα ακόμα φαινόμενο είναι και όταν βλέπεις στις κερκίδες του γηπέδου νύφη και γαμπρό, με τα ρούχα κανονικά. Αν νομίζεις πως φοράς παρδαλά ρούχα για το supermarket που θα σε δούνε πέντε άτομα, σκέψου τη νύφη με το μαλλί το φτιαγμένο που θα πάει σε ένα γήπεδο με 25-20.000 κόσμο.

Πρώτη στη σειρά η Μαριάνθη. Οπαδός της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 5 Νοεμβρίου του 2017, είχε οργανώσει το τέλειο...σκηνικό. Η Nova κατέγραφε με την κάμερα, η original σήκωσε πανό που έγραφε " Μαριάνθη με παντρεύεσαι? ", ενώ το ζευγάρι ήταν στο ταρταν του ΟΑΚΑ. Εκείνος, έβγαλε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και της έκανε την πρόταση, την οποία και δέχτηκε κάνοντας το ζεύγος να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Χειροκροτήματα και χαμόγελα εννοείτε πως δεν έλειψαν από την κερκίδα.

Photocredits: InTimeSports

Επόμενος καψούρης με τη σύντροφο του αλλά και με την ομάδα του, είναι αυτός του Παναθηναϊκού, αφού στον αγώνα basket του τριφυλλιού με τη Μάλαγα τον Δεκέμβριο του 2017, γονάτισε στο γήπεδο για να κάνει πρόταση γάμου στην ανυποψίαστη σύντροφο του. Το ζευγάρι με πράσινα ρούχα βρίσκεται στο γήπεδο παρέα με άνθρωπο που εργάζεται στην ΚΑΕ και με το μικρόφωνο δίνει θάρρος στον νεαρό άνδρα. Εκείνη συγκινημένη λέει το πολυπόθητο "ΝΑΙ" και μετά από χειροκροτήματα και ευχές, μπορεί να ξανά χτυπάει κανονικά η καρδιά του.

Ο τελευταίος που ήταν και η αφορμή για το σημερινό κείμενο, δεν έχει κάνει ήδη πρόταση, αλλά την παντρεύτηκε ήδη. Σήμερα δηλαδή, που τελείωσε το πρωτάθλημα. Το ζευγάρι αποφάσισε ή απλώς η νύφη ακολούθησε "τρελό" σύζυγο στο γήπεδο της Τούμπας για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά. Το ζευγάρι μετά την εκκλησία δεν είχε πανηγύρια και αηδίες, είχε γήπεδο. Αφοσιωμένος στην ομάδα ακόμα και την ημέρα του γάμου του ο άντρας πήγε στο γήπεδο με το κουστούμι και η γυναίκα του με το νυφικό. Εννοείτε πως τα βλέμματα όλων στράφηκαν εκεί όπως και του φακού.

ΥΓ: Κορίτσια? Έναν τέτοιο ονειρεύεστε για άντρα, κι'ας γκρινιάζετε πως βλέπει όλη μέρα μπάλα.

#Πρότασηγάμου #ΑΕΚ #Παναθηναϊκός #ΠΑΟΚ #γάμος #Νύφη #Γαμπρός

0 σχόλια