• Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Τα κλάματα του Γαλανόπουλου μετά τους "εφιάλτες"

Ο πιο δύσκολος τραυματισμός για έναν ποδοσφαιριστή είναι η ρήξη χιαστών και στο ψυχολογικό και στο σωματικό κομμάτι. Με την στήριξη της ομάδας και των γιατρών η εγχείρηση πηγαίνει καλά μιας και η επιστήμη πια έχει ανέβει επίπεδα. Ο εκάστοτε παίκτης μπορεί να ξεκινήσει σιγά σιγά να σκέφτεται την αποθεραπεία του που διαρκεί πάνω από 6-7 μήνες για την επιστροφή του στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά ακόμα και στους 9 μήνες σε μερικές άλλες. Στην επώδυνη και εφιαλτική ιεράρχηση των τραυματισμών, η ρήξη είναι ότι χειρότερο αλλά υπάρχουν φορές που η επιστροφή στα γήπεδα τους κάνει τους αθλητές πιο δυνατούς από ποτέ, πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι ηγέτες και έχουν πολύ στήριξη από τον κόσμο την ομάδα και φυσικά την οικογένεια τους.


Ο 22χρονος Κώστας Γαλανόπουλος τραυματίστηκε πριν 10 μήνες όταν και τραυματίστηκε αλλά μαζί με αυτό πέρασε και τον κορονοϊό. Το διάστημα αυτό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να σταματήσει καριέρες μπορεί. Αλλά όχι για τον Κώστα Γαλανόπουλο που επέστρεψε και πέτυχε ένα τρομερό γκολ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ. Ο νεαρός χαφ της Ένωσης ξέσπασε σε κλάματα ζωντανά στην κάμερα, όταν μίλησε για τους ανθρώπους που του στάθηκαν στον τραυματισμό του.


Ο νεαρός παίκτης είπε:

«Εκτός από την οικογένειά μου, η κοπέλα μου ήταν εκεί όλο το διάστημα», πρόλαβε να πει ο Γαλανόπουλος, πριν ξεσπάσει σε κλάματα και αποχωρήσει από το σημείο των δηλώσεων.


Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες παρακάτω:

Λόγω της επιστροφής του Γαλανόπουλου, να θυμίσουμε 4 περιπτώσεις που πέρασαν τα ίδια. Τέσσερις ποδοσφαιριστές κοσμήματα για το πρωτάθλημα και την δυναμική του αλλά πάνω απ'όλα για τις ομάδες τους ήταν οι Μπρούνο Γκάμα, Πέτρος Μάνταλος, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Κώστας Φορτούνης. Όλοι βίωσαν τον εφιάλτη του συγκεκριμένου τραυματισμού αλλά επέστρεψαν στο ίδιο και υψηλότερο επίπεδο από πριν.


#Γαλανόπουλος #ΑΕΚ #Μάνταλος #Βιειρίνια #Γκάμα #Φορτούνης