• Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Με την ψυχή ο Ατρόμητος

Αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό του ο Ατρόμητος και να μπει στους ομίλους του Europa League. Να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος, που συμπληρώνει δέκα χρόνια στην superleague, που τα περιθώρια έχουν στενέψει για τη βαθμολογία της Ελλάδας. Ξεκίνησε ιδανικά με διπλό απέναντι στην Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία. Με τα γκολ των Ούμπιντες και Μανούσου ο Ατρόμητος έφυγε νικητής (1-2) και πρόσθεσε 200 βαθμούς στο καλάθι της Ελλάδας. Οι περιστεριώτες είχαν την ευκαιρία να πετύχουν περισσότερα τέρματα, καθώς ειδικά στο τέλος για να σφραγίσουν τη νίκη, έφευγαν σε αντεπιθέσεις την ώρα που αντίπαλοι ήταν κουρασμένοι. Κάποιο τρίτο τέρμα δεν πέτυχε, αλλά έκανε εύκολο το έργο στο Περιστέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θα προσφέρουν θέαμα φέτος αλλά θέλει χρόνο, γιατί ακόμα είναι νωρίς και δεν είναι σε ετοιμότητα και ελπίζουμε να μην το πληρώσει η ελληνική ομάδα. Η δουλειά πρέπει να τελειώσει στη ρεβάνς στην Αθήνα την 1η Αυγούστου και να περιμένουν για αντίπαλο μια εκ των Λέγκια Βαρσοβίας ή Κουόπιο.


Οι άνθρωποι που πήραν την πρόκριση ήταν κυρίως ο 37χρονος "έφηβος" Ούμπιντες. Ο αρχηγός του Ατρομήτου έτρεχε κυριολεκτικά σαν έφηβος και δεν άφησε περιθώριο στο κέντρο για τους αντιπάλους και μοίραζε μπαλιές συνέχεια σε Βέλλιο και Μανούσο. Θετικοί ήταν όλοι οι παίκτες και κυρίως οι καινούργιοι που πρέπει να δέσουν με τους υπόλοιπους.


Εκείνος που θα ξεχωρίσουμε είναι ο Γιώργος Μανούσος ο οποίος με το γκολ που πέτυχε έγινε ο πρώτος σκόρερ στα Ευρωπαϊκά κύπελλα για τον Ατρόμητο με 3 τέρματα. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να μεγαλώσει αυτό το ρεκόρ.Οι φωτογραφίες δεν μας ανήκουν δεν έχουμε κανένα δικαίωμα σε αυτές

0 σχόλια