• Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ένα συναίσθημα που ξεπερνά κάθε τρόπαιο!

Οι εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κρήτη τις προηγούμενες μέρες "σόκαραν" την Ελλάδα. Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες και οι άνθρωποι περνάνε ένα μαρτύριο σε μια εποχή που τα κάνει όλα δυσκολότερα. Στήριγμα στην προσπάθεια να μαζέψουν τα κομμάτια τους οι Κρητικοί, στάθηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, οι παίκτες του ΟΦΗ, πήγανε με την στολή της ομάδας, σήκωσαν μανίκια και έπιασαν δουλειά. Έβγαλαν κουβάδες με λάσπη από τα υπόγεια, πέταξαν σκουπίδια και απομάκρυναν αντικείμενα από τα σπίτια των πληγέντων. Να θυμίσουμε πως εκτός από τις πλημμύρες τα τσουνάμι και τα 300 χιλιοστά βροχής σε ορισμένες περιοχές οι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και αυτό είναι που θα φέρει τα χαμόγελα των ανθρώπων πίσω. Δείτε το video που δημιούργησε η ΠΑΕ ΟΦΗ ΕΔΩ


Μάλιστα σε ανάρτηση της η ΠΑΕ ΟΦΗ έγραψε σχετικά με αυτή την όμορφη δράση αλληλεγγύης ρητό του Γκάντι αλλά και τόνισε πως το συναίσθημα της προσφοράς δεν συγκρίνεται με κανένα τρόπαιο.


ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει".

"Ένα συναίσθημα μοναδικό, που ξεπερνά κάθε νίκη και κάθε τρόπαιο!

Κάτι παραπάνω από ένα γκολ, ή μια νίκη. Κάτι περισσότερο ακόμα και από την κατάκτηση ενός τροπαίου. Ένα συναίσθημα μοναδικό! Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει ότι πρωτίστως αποτελεί έναν κοινωνικό οργανισμό που στόχο έχει να προσφέρει στον συνάνθρωπο!

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ έδειξαν για μια ακόμα φορά το μεγαλείο της ψυχής τους, δίνοντας ουσιαστική βοήθεια στους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Δήμου Χερσονήσου".


Εικόνες από την βιβλική καταστροφή:

Δείτε την αξιέπαινη κίνηση των παικτών και της ΠΑΕ ΟΦΗ:

#OFI #CRETA #CRETE #ΟΦΗ #FOOTBALL